To nye initiativer igangsættes af AM Hub

16.05.2018

AM Hub står nu klar med to initiativer, som skal klæde virksomhedsledere bedre på til en konkret håndtering af moderne produktionsteknologier. Workshops og skræddersyede sparringsforløb skal være med til at sætte danske virksomheder på verdenskortet.

Dansk erhvervsliv har brug for en stærk konkurrenceevne. Et øget kendskab til nye teknologier og forretningsmodeller er et afgørende forandringsværktøj, og særligt additiv fremstilling kan være en kilde til innovation, bæredygtig produktion og værdiskabelse for den enkelte virksomhed.
 

DANSK AM-HUB

Dansk AM-Hub er Danmarks platform for digital og additiv fremstilling. Formålet med platfomen er at ændre den måde, hvorpå man traditionelt forstår begrebet produktion ved at promovere og fremme brugen af nyere produktionsteknologier som additive manufacturing og 3D print – i erhvervslivet specifikt og i en bredere dansk kontekst generelt. Derfor tilbyder Dansk AM-Hub nu to initiativer, AM Generator og AM Inspire, til virksomhedsledere med et behov for konkrete værktøjer og måder at gribe teknologien an på. Hør mere om Dansk AM Hub i nedenstående video og læs mere om initiativerne længere nede.


 

AM GENERATOR

AM Generator er et forløb, der har til formål at klæde små og mellemstore virksomheder på til, hvordan man helt konkret griber den nye teknologi og de nye muligheder an. I forløbet kan virksomheder få inspiration, konkrete værktøjer og sparring fra nogle af Danmarks skarpeste eksperter inden for moderne produktionsteknologi, samt værktøjer til at udvikle konkrete forretningsmuligheder og -modeller med additiv manufacturing som omdrejningspunkt.

Inden første workshop bliver tilmeldte deltagere ringet op af fagkonsulenter for derigennem bedre at kunne skræddersy et forløb tilpasset den konkrete virksomheds individuelle behov.

TID OG STED

Tid:
18. juni 2018: 1. workshop
18. juni - 1. oktober 2018: Sparringsforløb
1. oktober 2018: 2. Workshop

Sted:
Dansk AM Hub
Carl Jacobsens Vej 12
2500 Valby
 

AM INSPIRE

AM Inspire er et initiativ udviklet af AM Hub i samarbejde med Dansk Industri, hvor danske virksomheder inspirerer hinanden til at udnytte additive teknologier til udvikling og produktion, og for at fremme innovation, bæredygtighed og vækst i dansk erhvervsliv. Virksomheder tilbydes et sparringsforløb med en virksomhedsleder fra en anden virksomhed, der har haft succes med at indføre ny produktionsteknologi. AM Inspire består af minimum to møder á 2–4 timers varighed. Forløbet aftales individuelt og skræddersys, så det passer til den enkelte virksomheds forretning, erfaringsniveau og specifikke udfordringer.

Arrangementerne er gratis. Tilmeldingen skal foretages gennem nedenstående link, hvor der også kan læses mere om sparringsforløbet.

DANSK AM-HUB

Der kan læses meget mere om Dansk AM-Hub på projektets egen hjemmeside.

TILMELDING

Arrangementerne er gratis. Tilmeldingen er efter først-til-mølle-princippet, og foregår via følgende link:

AM Generator

AM Inspire

TID OG STED

AM Generator

Tid:
18. juni 2018 (Workshop 1.)
18. juni - 1. oktober 2018 (Sparringsforløb)
1. oktober 2018 (Workshop 2.)

Sted:
Dansk AM Hub
Carl Jacobsens Vej 12
2500 Valby

KONTAKT

Yderligere information kan fås ved at kontakte Industriens Fonds sekretariat:

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk