AM Hub er åbnet

10.09.2018

Den officielle åbning af AM Hub blev markeret mandag eftermiddag, da de nye lokaler blev fyldt op af gæster fra både, virksomheder, brancheorganisationer og uddannelsesinstitutioner.

Gennem længere tid har AM Hub arbejdet på at etablere sig i nye lokaler i Valby. Den proces nåede en afgørende milepæl mandag eftermiddag, hvor AM Hub for første gang kunne byde inden for i blandt andet den nye udstilling som er skabt i den gamle kapselfabrik på Carl Jacobsens Vej i Valby.

Parallelt med den fysiske etablering i Valby har AM Hub indledt sit arbejde som værende Danmarks samlende platform for digital og additiv fremstilling. Målet for AM Hub er – kort fortalt – at ændre den måde vi traditionelt forstår begrebet produktion på ved at promovere og fremme brugen af nyere produktionsteknologier.

AM-Hub arbejder således på at samle det danske økosystem inden for additiv fremstilling og derigennem inspirere, forandre og rådgive om de nye teknologiske og forretningsmæssige muligheder der ligger på både den korte og den lange bane.
 

Større skala til oktober

Mens de nye lokaler kom godt fra land mandag eftermiddag, så ligger årets helt store arrangement lidt længere ude i horisonten. Den 24. oktober 2018 afholdes det store Danish AM Summit nemlig ude på Docken i København.

Her giver internationale virksomhedsledere, kreative kræfter og innovative aktører hver især deres kvalificerede bud på de nye fremstillingsteknologiers rolle i industriens fremtid. På dagen kommer en række talere til at indtage scenen – heriblandt førende eksperter og inspirerende virksomhedsledere. Der vil også blive gennemført forskellige workshops, der udforsker nye ideer, teknologier, forretningspotentialer og arbejdsmetoder.

AM Hub kommer til at arbejde med danske virksomheder og styrkelsen af deres konkurrenceevne og innovationskraft i flere år frem. Arbejdet kan følges tæt på både sociale medier og via AM Hubs nyhedsbrev.

Samlet set arbejder AM Hub med udgangspunkt i en bevilling fra Industriens Fond, der søsatte det nye initiativ i starten af 2018. I første omgang er AM Hub-projektet sat til at vare i fire år, men indeholder faste planer og målsætninger om forlængelse af arbejdet.

Projektet

AM Hub er initieret af Industriens Fond gennem en bevilling på 46 mio. kroner. Der kan læses mere om projektet her.

Besøg AM Hub

AM Hub fortæller om både aktiviteter og nye tiltag på projektets egen hjemmeside. Besøg den her.

AM Summit

Den 24. oktober afholdes Danish AM Summit i København. Læs mere og tilmeld dig her.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til AM Hub, så kan følgende kontaktinformation benyttes.

AM Hub
Carl Jacobsens Vej 16, opg. 16
2500 Valby

Mail: info@am-hub.dk
Telefon: 30 48 47 07