Digital Growth Path

Projektet sætter fokus på digitalisering og disruptive forretningsmodeller i nystartede virksomheder.

Digital Growth Path vil etablere et nyt uddannelsesspor for ambitiøse vækstiværksættere. Det nye uddannelsesforløb skal have fokus på digitalisering og disruptive forretningsmodeller i forbindelse med etablering og vækst af virksomheder, da der her ligger et stort potentiale.
 
Ud over gennemførelsen af en række praktiske aktiviteter, udvikler projektet også en virtuel platform, der skal skabe adgang til programmet for studerende og vækstiværksættere placeret uden for Copenhagen School of Entrepreneurships fysiske lokaler på Frederiksberg.
 
Hensigten er, at det nye projekt indlejres som et fremtidigt uddannelsesspor i acceleratorforløbet Go Grow, der er et progressivt vækstprogram for ambitiøse studerende og iværksættere. Go Grow blev i 2013 iværksat i kølvandet på Industriens Fonds temaindkaldelse om flere danske iværksættere – og nu udbygges programmet altså forventeligt med et uddannelsesspor med fokus på elementerne inden for Industry 4.0 og de moderne produktionsteknologier.
 
 

METODE

Projektet skal i alt gennemføre fire uddannelsesforløb af fire måneder fordelt på fem moduler over en 2-årig periode med deltagelse af 80 virksomheder.
 
Hvert modul adresserer et emne af relevans for danske vækstvirksomheder. Udvalgte moduler og aktiviteter suppleres med et digitalt fokus, og deltagerne bliver nedsat i såkaldte vækstgrupper, hvor de får mulighed for at drøfte deres læring og erfaringer. 
 
 

EFFEKT

Projektet forventer, at det nye fokus i vækstprogrammet er med til i højere grad at omfavne digitale teknologier, hvor viden om internationale tendenser, transformationsvækst, metoder og værktøjer til vækstiværksætteri testes, videreudvikles og ikke mindst anvendes i praksis i de ambitiøse virksomheder. 
 

OM PROJEKTET

Projektnavn: 
Digital Growth Path

Projektejer: 
Copenhagen School of Entrepreneurship

Tid: 
2017-2019

Støttet med: 
3,0 mio. kroner

Hjemmeside:
http://go-grow.dk/dgp/

GO GROW

Projektet Go Grow udspringer af temaindkaldelsen ”Flere Vækstiværksættere”, som Industriens Fond gennemførte i 2013, og er et inkubationsforløb, der har til formål at fremme erfaringsudveksling og netværk mellem universiteter og det entreprenante miljø. Læs mere om projektet, temaindkaldelsen, samt tidligere temaindkaldelser nedenfor.
 

KONTAKT

Projektansvarlig:
Claus Birkedal
Project Manager
Telefon: 25 37 05 78
Mail: cb.edu@cbs.dk

Projektansvarlig Industriens Fond:
Nanna Nyholm
Projektleder
Telefon: 33 37 62 06
Mail: nn@industriensfond.dk