Danish Tech Challenge inviterer til Åbent Hus

27.10.2016

Investorer, iværksættere og andre interesserede bydes inden for hos Danish Tech Challenge i Lyngby.

Torsdag den 3. november 2016 klokken 14:30 inviterer Danish Tech Challenge til Åbent Hus i projektets lokaler ved Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

De åbne døre giver alle mulighed for at se de deltagende virksomheders mange forskellige produkter, der alle har fundet vej til iværksætterforløbet fordi de er innovative og kan rumme et stort potentiale for vækst i fremtiden.
 

Kom tæt på

Til arrangementet den 3. november vil alle gæster få mulighed for at se og røre ved de innovative produkter og tale med virksomhederne bag. Programmet er som følger:

14:30:
Ankomst

15:00:
Industriens Fond og Scion DTU byder velkommen

15:20:
De deltagende virksomheder præsenterer sine produkter og forretningsmodeller

16:00:
Lokalerne i Danish Tech Challenge vises frem

17:00:
Afsluttende networking
 

Tilmelding

Alle er velkomne på dagen, hvor det er gratis at deltage. Tilmelding er dog nødvendig for at komme ind og kan gennemføres via nedenstående link.

Alle er vindere

Danish Tech Challenge er et acceleratorforløb, der er dedikeret til iværksættere og opfindere af high-tech hardware og nye fysiske produkter. Ud over at være et forløb med fokus på forretningsudvikling, prissætning, patenter, kundekontakt og markedsadgang, så er Danish Tech Challenge også en konkurrence, hvor vindervirksomheden modtager Industriens Fonds Iværksætterpris og den tilhørende præmie på 500.000 kroner.

Dermed er tanken bag projektet, at samtlige deltagere vinder ved at komme gennem forløbet og at en enkelt virksomhed bliver særligt fremhævet for sit talent og potentiale og dermed løber afsted med førstepræmien.

Projektet

Danish Tech Challenge er et iværksætterforløb med fokus på virksomheder der producerer fysiske produkter og løsninger. Læs mere om projektet nedenfor.

Virksomhederne

På hjemmesiden for Danish Tech Challenge kan man læse mere om de virksomheder der deltager i forløbet.

TEMAINDKALDELSE

Projektet udspringer af Industriens Fonds temaindkaldelse om flere vækstiværksættere i dansk erhvervsliv. Læs mere om denne og tidligere temaindkaldelser her.

Tilmelding

Alle kan deltage i Åbent Hus hos Danish Tech Challenge. Dog kræver det at man på forhånd tilmelder sig via linket nedenfor, hvor der også kan læses mere om tid og sted.