Fremstillingsgazellen 2021

Sammen med Dagbladet Børsen uddeler Industriens Fond hvert år FremstillingsGazellen til en dansk fremstillingsvirksomhed, der har opnået høj vækst.

Fremstillingsvirksomheder spiller en hovedrolle i dansk erhvervsliv. De står for hovedparten af den danske vareeksport, og de skaber vækst og arbejdspladser i alle dele af Danmark. Industriens Fond vil gerne bidrage til, at flere fremstillingsvirksomheder vokser. Gerne i gazellefart. Derfor støtter fonden en række projekter, der hjælper virksomhederne med at forretningsudvikle og udnytte ny teknologi, så de kan styrke konkurrenceevnen.

Danske vækstvirksomheder fortjener at blive fejret og derudover kan de tjene som inspiration til hele erhvervslivet. Derfor uddeler Industriens Fond fremstillingsgazellen sammen med Dagbladet Børsen.
 

FremstillingsGazellen fremhæver industrien

Med uddelingen af den særlige FremstillingsGazelle, er hensigten, at stille skarpt på fremstillingsvirksomheder, der formår at skabe høj vækst i en tid hvor nye teknologier, nye konkurrenter og nye forretningsmodeller konstant medfører ændringer og uforudsigelige markeder.

For virksomheder i industrien kan rejsen fra gode idéer til færdigt produkt være både lang og omkostningsfuld. Prototypeudvikling, test, lovmæssige godkendelser, omstillinger i produktionen, samt den efterfølgende masseproduktion og distribution betyder at vejen mod høj vækst kan blive ramt af gevaldige bump undervejs.

Det betyder til gengæld også, at de virksomheder i industrien, der virkelig formår at skabe en forretning med produktinnovationer, kontinuerlig forretningsudvikling og imponerende vækstrater fortjener et anerkendende skulderklap. Det vil Industriens Fond gerne bakke op om og støtter derfor uddelingen af FremstillingsGazellen.
 

Veje til vækst i industrien

Industriens Fonds mission er at fremme dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Det gøres ved at igangsætte og støtte projekter, der på forskellig vis arbejder med at skabe positive forandringer i danske virksomheder og dermed stille dem bedre i den internationale konkurrence. Det er nemlig vejen til høj vækst, jobskabelse og bedre muligheder på det globale marked for danske virksomheder - og det gavner også det danske samfund.

Der findes mange forskellige projekter i Fondens aktive projektportefølje. Projekterne arbejder for at øge konkurrenceevnen hos danske virksomheder og beskæftiger sig typisk med forbedringer inden for produktionen, med at implementere ny teknologi eller med at skabe salg og eksport.

Tusindvis af virksomheder har allerede haft gavn af at deltage i projekter, som er støttet af Industriens Fond. Hvert år søsættes nye projekter og mange af projekterne samarbejder med virksomheder undervejs i projektet og ofte medfører det konkrete gevinster i den enkelte virksomhed.
 

følg med i nye projekter

Hvis man som virksomhed finder det interessant at følge de projekter som støttes af Industriens Fond, så kan det gøres gennem fondens forskellige kommunikationskanaler.

Fremstillingsgazellen

FremstillingsGazellen blev introduceret i 2016 og uddeles som en del af de Gazelle-prisuddelinger, som Dagbladet Børsen står bag én gang om året. Gazelle-priserne er blevet uddelt i mere end 25 år for at hylde de virksomheder som formår at skabe vækst.

Nyhedsbrev

Ønsker man at modtage Industriens Fonds nyhedsbrev, så kan man tilmelde sig her.

KONTAKT

Eventuelle spørgsmål angående masterclasses eller Industriens Fonds støtte til FremstillingsGazellen kan stilles til fondens sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk