Erhvervsledere i fælles front mod corona

08.06.2020

Spredningen af corona-virus har ramt danske virksomheder hårdt. Derfor vil en række erfarne erhvervsledere nu stille sig til rådighed med gode råd og strategiske input til det trængte erhvervsliv.

Gennem det seneste halve år har corona-virus præget borgere og samfund over store dele af kloden. Det har medført store tilbageslag i den økonomiske aktivitet mange steder i verden. Også i Danmark og på vigtige danske eksportmarkeder.

Trængselstiderne har ramt danske virksomheder hårdt. Omsætningen er under akut pres og det samme gælder ordrebøgerne, som langt fra er så fyldte, som man kunne ønske sig.
 

Når nøden er størst, er hjælpen nærmest

For at hjælpe danske erhvervsledere med sparring og gode råd er en række erhvervsledere gået sammen om indsatsen MODCORONA.

Idéen er egentlig såre simpel. Pressede direktører fra danske virksomheder står med problemer og udfordringer til langt op over begge ører. Med initiativet MODCORONA kan direktørerne nu sende en mail og efterfølgende blive kontaktet af en relevant, kompetent, dedikeret og erfaren erhvervsleder, der står klar med kyndige input inden for blandt andet eksport, salg, jura, digitalisering, finans, forretningsudvikling og ledelse.

Ambitionen med MODCORONA er at skabe en ubureaukratisk proces og bane hurtig vej for hjælp til de virksomheder, der har brug for det. Initiativet er iværksat af Stine Bosse, Morten Ballisager og Anders Heide Mortensen og støttes med 500.000 kroner som led i Industriens Fonds samlede corona-indsats genstartNU.dk.

MODCORONA

Projektet vil hjælpe danske virksomheder gennem sparring og gode råd, som gives af et netværk af erfarne danske erhvervsledere.

Hvem er med?

MODCORONA har samlet en række erhvervsledere, som står klar til at hjælpe danske virksomheder.

genstart NU

MODCORONA er et projekt der udspringer af Industriens Fonds særlige corona-indsats genstartNU.dk. Læs mere her.

Mere info

Spørgsmål vedrørende MODCORONA og fondens støtte til projektet kan stilles til fondens sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Mail: oos@industriensfond.dk
Mobil: 23 80 06 60