Indvielse af innovativt udviklingsmiljø

10.11.2016

Den 15. november indvies det nye Praksis- og Innovationshus. Det sker ved et officielt åbningsarrangement i selve huset på Nørrebro i København. 

Tirsdag den 15. november 2016 fra klokken 14:30 til 16:00 finder den officielle indvielse af det nye Praksis- og Innovationshus sted. Virksomheder, studerende, forskere og andre interesserede får dermed mulighed for at få et indblik i husets faciliteter og aktiviteter.
 

Kombinerer det hele

Praksis- og innovationshuset har til formål at skabe et virkelighedsnært simulationsmiljø, hvor danske virksomheder kan udvikle og teste nye, innovative velfærds- og sundhedsteknologiske produkter og løsninger i tæt samarbejde med eksempelvis forskere og studerende fra Professionshøjskolen Metropol, hospitaler og kommuner. Huset kan ligeledes fungere som et showroom, hvor det nyudviklede produkt kan vises frem og opleves.
 

Program

Selve åbningsdagen byder på indlæg fra husets skabere – Professionshøjskolen Metropol og Industriens Fond – men byder også på en rundvisning hvor nogle af husets faciliteter demonstreres. Programmet ser ud som følger:

14.30:
Velkomst
Stefan Hermann, rektor på Professionshøjskolen Metropol

14.35:
Innovationssamarbejder med industrien
Mads Lebech, adm. direktør i Industriens Fond

14.45:
Designdrevne eksperimenter som vejen til vækst og velfærd
Christian Bason, adm. direktør i Dansk Design Center

15.00:
Rundvisning med demonstration af husets muligheder og teknologier

15.35:
Networking med forfriskninger

16.00:
Farvel og på gensyn
 

TILMELDING 

Åbningsarrangementet er åbent for alle og tilmelding kan foretages ved at besøge nedenstående link. Flere deltagere kan tilmeldes på én gang, hvis der er behov derfor.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Tilmeldingen skal ske senest den tirsdag den 13. november 2016.
 

TID OG STED

Hele arrangementet foregår i selve Praksis- og Innovationshuset den 15. november kl. 14:30 – 16:00. Adressen er følgende:

Praksis- og Innovationshuset
Sigurdsgade 24
2200 København N

Projektet

Industriens Fond har bevilliget 10,5 mio. kroner til Praksis- og Innovationshuset, der er etableret som en del af Professionshøjskolen Metropol. Huset skal sikre nye samarbejder, blandt andet om innovation og produktudvikling, mellem erhvervslivet og professionsuddannelserne. Læs mere om projektet og Industriens Fonds engagement i projektet her på hjemmesiden.

Tilmelding

Alle kan deltage i åbningsdagen af Praksis- og innovationshuset. Det kræver blot at man på forhånd tilmelder sig via linket nedenfor. Tilmelding skal foretages inden den 13. november.

Tid og sted

Hele arrangementet foregår i det nye Praksis- og Innovationshus på Sigurdsgade i København.