Founders of Tomorrow fandt sin vinder fredag aften

01.03.2019

60 talenter har hele ugen tænkt på teknologi- og temperaturudvikling og arbejdet med gode idéer og forretningspotentialer. Fredag aften skulle den bedste af mange gode idéer findes.

Den teknologiske udvikling suser afsted og påvirker både borgere, virksomheder og kloden vi befinder os på. Med begrænsning af temperaturstigningen som omdrejningspunkt har 60 talenter været samlet til Founders of Tomorrow 2019 i København og omegn for at generere gode idéer, udtænke muligheder sammen, og ikke mindst blive klogere på hvad teknologien kan hjælpe med i den henseende.

Founders of Tomorrow Jeppe Rasmussen FOT2019 DareDisrupt
Deltagerne i Founders of Tomorrow 2019. Fotograferet af Rasmus Degnbol.

Teknologien kan hjælpe med meget. Det kunne de 60 talenter erfare ved selvsyn, da de i løbet af ugen blev præsenteret for de nyeste trends og tanker på områder som kunstig intelligens, blockchains, kvantecomputere, nanoteknologi, virtual reality og meget andet. Men teknologien skal også håndteres fornuftigt og hos Founders of Tomorrow fylder emner som sociologi, etik og sociologi også en stor del.
 

Fem gik videre til finalen

Den svære blanding af ovennævnte ingredienser fyldte ugen ud for alle de 60 deltagere. Men da ugen gik på hæld og fredagen kom, skulle blot 5 ud af de 60 sendes videre i finalen.

Founders of Tomorrow Jeppe Rasmussen FOT2019 DareDisrupt
De nervøse finalister, Pedro, Jeppe, Arne, Vera og Shantel, inden finalen skulle i gang. Fotograferet af Rasmus Degnbol.

Vera Pinheiro, Shantel Mbulo, Pedro Parraguez, Jeppe Rasmussen og Arne Bangsgaard Mathiasen udgjorde det stærke finale-heat.

Efter at finalisterne havde pitchet fra scenen kunne juryen starte sin diskussion af præstationerne og idéerne. Kulminationen lod ikke vente længe på sig, og juryen kunne udnævne Jeppe Rasmussen til vinder af Founders of Tommorow 2019.

Founders of Tomorrow Jeppe Rasmussen FOT2019 DareDisrupt
Øjeblikket hvor vinderen af Founders of Tomorrow 2019 annonceres. Fotograferet af Rasmus Degnbol.

Vinderidéen gik ud på at registrere byggematerialer digitalt og ad den vej øge genanvendelsen i byggesektoren. Men i løbet af ugens mange workshops, sessions og aktiviteter kom der mange spændende idéer på banen. Nedenfor findes et par stemningsbilleder fra Founders of Tomorrow 2019.

Læs om projektet

Her på Industriens Fonds hjemmeside kan der læses mere om Founders of Tomorrow.

Følg projektet

Founders of Tomorrow kommunikerer løbende om både forløbet, de mange præsentationer som præger ugen, samt selvfølgelig om finalen. Det hele kan følges via FaceBook og der kan også læses meget mere på projektets hjemmeside.

KONTAKT

Eventuelle spørgsmål angående Industriens Fonds støtte til Founders of Tomorrow kan stilles til fondens sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk