ansøg

Her på siden findes relevante informationer om processen samt link til ansøgningsportalen.

Industriens Fonds mission er at fremme erhvervslivets vækst og konkurrenceevne til gavn for Danmark.

Industriens Fond lægger vægt på, at den viden og de redskaber, der udvikles i projekterne, skaber en konkret forandring på virksomhedsniveau. Metoder og redskaber skal være anvendelsesorienterede og skal stilles til rådighed for det øvrige erhvervsliv og samfund.

Følgende links indeholder relevant information:

Såfremt du i forbindelse med indsendelse af en ansøgning giver personoplysninger om andre end dig selv, skal du - inden indsendelsen af ansøgningen - sørge for, at disse personer er informeret om, at deres personoplysninger vil blive behandlet af Fonden. Fonden anmoder om, at ansøgning og bilag ikke indeholder personfølsomme oplysninger og CPR-numre. Fondens persondatapolitik kan læses i sin fulde længde her!
 

forberedelse og indsendelse af ansøgning

Fonden modtager alene ansøgninger digitalt via Fondens ansøgningsportal. En ansøgning består af kontaktoplysninger, informationer om projektet samt budget og evt. andre relevante bilag. Før du logger på ansøgningsportalen, er det en fordel at have forberedt ansøgningen, således du er klar til at udfylde kontaktinformationer, informationer om projektet samt vedhæfte bilag i ansøgningsportalen.

Her kan du se, hvad ansøgningsskemaet skal indeholde, samt downloade budgetskabelon:

Når du har forberedt ansøgningen og udarbejdet budget, skal du indsende dette i ansøgningsportalen, sammen med korte CV’er for de centrale personer i projektet.

Første gang, du vil indsende en ansøgning, skal du oprette dig som bruger af ansøgningsportalen. Herefter udfyldes alle felter i online-ansøgningsskemaet, som indsendes via klik på ”Send”. Bemærk, at de indtastede oplysninger ikke gemmes undervejs som kladde, og at ansøgningen ikke kan redigeres efter indsendelse. Efter indsendelsen vil du modtage en mail fra os med kvittering for modtagelse af ansøgningen.

Af hensyn til visning og funktionalitet i ansøgningsportalen, anbefaler vi, at du anvender en opdateret browser.

OPRET ansøgning

Hvis du har spørgsmål til selve ansøgningsprocessen eller oplever tekniske problemer med ansøgningsportalen, kan Industriens Fond kontaktes på: info@industriensfond.dk.

Yderligere information

Inden ansøgning kan man med fordel læse om Industriens Fonds virke.