INSPIRE 2014

Industriens Fond opsøger dialogen med danske virksomhedsledere for at få deres indsigt og forslag til, hvad der kan gøres for at styrke danske virksomheders konkurrenceevne.

I juni 2014 inviterede Industriens Fond en række virksomhedsledere til INSPIRE 2014. Formålet med afholdelsen af INSPIRE 2014 var at give Fonden indsigt i hvilken viden og operationelle metoder og værktøjer, der vil styrke danske virksomheders konkurrenceeve og øge vækst og værdiskabelse.

Anbefalinger og reflektioner fra virksomhedslederne hjælper Industriens Fond til at identificere nye konkrete udfordringer og temaer, som Fonden kan lade sig inspirere af til at udvikle og støtte anvendelsesorienterede projekter.

Udfordringer og idéer er samlet i dette katalog, som altså udspringer af INSPIRE 2014.

Temaindkaldelser
Industriens Fond afholdt et tilsvarende arrangement i 2011. Resultaterne fra arrangementet har lagt sporene til de temaindkaldelser Fonden har gennemført sidenhen. Ligeledes vil de mange input fra INSPIRE 2014 være med til at forme fremtidige temaindkaldelser.

Inspiration
INSPIRE 2014 fik besøg af Tracey Keys fra Global Trends. Hun holdt et tankevækkende oplæg - baseret på samtaler med 150 administrerende direktører verden over - omhandlende nogle af de udfordringer som virksomhedsledere står overfor i dag og i fremtiden.

Læs idékataloget

I kølvandet på INSPIRE 2014 har Industriens Fond samlet de mange idéer og samtaleemner i et katalog.

Temaindkaldelser

De mange input fra INSPIRE 2014 vil være med til at forme fremtidige temaindkaldelser fra Industriens Fond.

inspiration

INSPIRE 2014 fik besøg af Tracey Keys fra Global Trends.

billeder

Via linket nedenfor, kan man se en række stemningsbilleder fra INSPIRE 2014.