Copenhagen Life Science Summit 2016

Projektet har arbejdet med at øge interessen for Life Science-industrien hos studerende i Danmark.

Projektet afholdte en heldagskonference den 20. maj 2016, hvor studerende og dimittender blev oplyst om deres muligheder inden for Life Science-industrien. Denne branche, med især medicinalindustrien som fremtrædende, er et førende felt inden for dansk konkurrenceevne.
Konferencen havde som formål at tiltrække de dygtigste kandidater til at søge de karrieremuligheder som branchen tilbyder og derved få styrket branchen.
 
Konferencen henvendte sig specifikt til to målgrupper. Den ene er studerende fra bachelor- til Ph.d.-niveau og dimittender inden for Life Science. Det omfatter uddannelser som medicin, biomolekylær medicin, humanbiologi og lignende. Den anden målgruppe er populære foredragsholdere, banebrydende entreprenører og businessledere fra industrien.
 
 

METODE

Konferencen fandt sted i København, den 20. maj 2016, og skulle facilitere forbindelsen mellem studerende og Life Science-industrien, herunder konsulentvirksomheder. Konferencen bestod hovedsageligt af to aktiviteter: 
 
  • Networking:
    Virksomheder havde mulighed for at opsætte stande, hvilket giver networkingmuligheder i form af peer-to-peer-møder mellem ligesindede studerende og mellem studerende og professionelle. Heriblandt blev ledende pharma- og konsulentvirksomheder fra Danmark, såvel som Sverige, tilbudt stande til konferencen.
  • Talks: 
    Scenen blev indtaget af betydningsfulde personer fra Life Science-sektoren, der gennem korte indlæg var med til at inspirere de studerende.

Mere end 300 studerende, eksperter og facilitatorer deltog i konferencen. Der kan læses mere om konferencen på konferencens hjemmeside.
 

RESULTATER

Deltagerne på konferencen har opnået en række forskellige ting ved at deltage på konferencen og i de tilhørende aktiviteter:

  • Deltagerne er blevet klogere på mulighederne og inspireret af de udfordringer og karrieremuligheder, der er inden for Life Science både nu og i fremtiden.
  • Deltagerne er blevet stimuleret og modtog nyttig information vedrørende iværksætteri.
  • Deltagerne har fået et udvidet netværk til relevante virksomheder og ligesindede.
  • På samfundsniveau har projektet været med til at gavne en bredere interesse for industriens muligheder, herunder især arbejdsmuligheder.

OM PROJEKTET

Projektnavn: 
Copenhagen Life Science Summit 2016

Projektejer: 
Synapse – Life Science Connect 

Tid: 
2016

Støttet med: 
15.000 kroner

AFSLUTTENDE RAPPORT

Projektet er afsluttet, og erfaringer og resultater er samlet i en afsluttende rapport. Rapporten kan læses her på siden.
 

CLSS16 rapport forside

KONFERENCEN

Læs mere om konferencen ved at besøge følgende link: 

KONTAKT

Projektansvarlig: 
Johan Skov Bundgaard
Project Manager
Telefon: 53 55 34 73
Mail: jsb@synapse-connect.org 

Industriens Fond: 
Ole Østrup
Formidlingsansvarlig 
Mail: oos@industriensfond.dk 
Telefon: 33 37 62 08