Årets FinTech start-up spirer ny innovation

19.06.2019

Copenhagen FinTech Week er i fuld gang, og i dag kan den banebrydende handelsplatform Commoditrader kalde sig for årets start-up og dermed vinderen af New Nordic Fintec Startup Award 2019.

Igen i år slår Copenhagen Fintech Week dørene op for sin syv-dage lange konference med den ambitiøse mission at cementere Danmark som en førende global fintech hub og indgang til Norden. Mere end 1.000 deltagere fra hele verden er samlet om et program med fokus på globale fintech hubs, startups, netværk, inspiration og indsigt i den nyeste udvikling. Og med fintech-ugens særlige matchmakingplatform, hjælpes deltagerne desuden med at finde nye relevante fintech-partnerskaber i løbet af ugen.

Vinderen af New Nordic Fintec Startup Award 2019 blev Commoditrader – en digital handelsplatform, som faciliterer handel med korn og råvarer direkte med leverandører og aftagere. Konkurrencen var hård blandt de tre nominerede finalister, der blev målt på graden af innovation, potentiale og troen på teamet bag forretningskonceptet.

Det var med stor begejstring at Industriens Fonds adm. direktør, Thomas Hofman-Bang, kunne uddele prisen. Fintech har længe haft fondens interesse, da sektorens stærke teknologiske udvikling danner grundlag for en unik brobygningsmulighed mellem ny teknologi og det brede danske erhvervsliv.

Copenhagen Fintech Week - uddeling af pris
New Nordic Fintech Startup Award 2019 overrækkes til iværksættervirksomheden CommodiTrader på årets FinTech Week i København.

Ved at globalisere det danske fintech-miljø understøttes teknologiudviklingen, innovationen og i sidste ende danske virksomheders konkurrenceevne og evne til at implementere ny teknologi. Det handler i høj grad om at opbygge et stærkt økosystem med de rette kompetencer.

Sidste år modtog Copenhagen FinTech godt 11 mio. kroner til projektet Globale FinTech-Alliancer For Vækst, som skal hjælpe danske fintech-virksomheder med at skalere deres løsninger globalt og samtidig også tiltrække udenlandske virksomheder, viden og talent til Danmark.

PROJEKTET

Projektet Globale FinTech-alliancer for vækst er skabt i et samarbejde mellem Copenhagen Fintech og Industriens Fond.

TEMAINDKALDELSE

Projektet udspringer af den temaindkaldelse om Globale Alliancer, som Industriens Fond gennemførte medio 2018. Læs mere om både den og tidligere temaindkaldelser her:

KONTAKT

Spørgsmål vedrørende arbejdet med globale alliancer kan stilles til Industriens Fonds sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Mobil: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk