Founders of Tomorrow stikker til rummet

04.02.2020

Ansøgningsrunden for årets idékonkurrence og uddannelsesforløb er åbnet. Temaet er rumteknologi

Igen i år er der mulighed for at blive en af i alt 60 kandidater, når DareDisrupt for tredje år i træk er tovholder på det eftertragtede idé- og uddannelsesforløb Founders of Tomorrow. I år afholdes det fra den 22-26 juni i København.

Founders of Tomorrow leder efter en bred vifte af individer med passion for problemløsning, som vil skabe et positivt aftryk på verden, og man behøver ikke have et færdigt koncept klar endnu. Founders of Tomorrow er til kreative hænder og hoveder både med og uden teknisk knowhow. Personer som kan udvikle idéer i teams og arbejde målrettet med løsninger på nogle af de omsiggribende problemer, som verdenssamfundet står overfor. Denne gang kigges der mod himlen for at finde løsninger til jorden. 
 

rumPROGRAMMET FOR 2020

Founders of Tomorrow (tidligere kendt som Danske Idéer) er et 5-dages intensivt forløb med undervisning og træning i emner som blockchain, kunstig intelligens, robotter, biotek, nanoteknologi, medicin, 3D-print, og hvordan disse teknologier kan sættes i spil gennem banebrydende innovation og entreprenørskab. Ambitionen er at skabe nye virksomheder, som anvender teknologien til at løse væsentlige udfordringer.

Blandt alle deltagerne udvælges afslutningsvist fem personer, som i en finale skal konkurrere om muligheden for at vinde et globalt træningsforløb i Kina, Kenya eller USA.

Arrangementet henvender sig primært til personer med enten en forskningsmæssig baggrund eller en iværksætterbaggrund. I 2020 vil der være fokus på rumteknologi, hvordan brugen af data fra rummet kan skabe innovation på jorden. Med hjælp fra European Space Agency Business og Incubator Centre in Denmark kan deltagerne indstille sig på at være omgivet af førende eksperter og entreprenører inden for innovation og rumteknologi.

Siden 2014 har Industriens Fond støttet idé- og udviklingsforløbet Danske Idéer. Forrige år blev barren og ambitionsniveauet hævet, og det har haft en håndfuld følgevirkninger. Nyt navn, flere deltagere fra flere forskellige lande og mere fokus på udviklingen af nye virksomheder. Således er Danske Idéer blevet til Founders of Tomorrow.
 

TILMELDING

Deltagelse i Founders of Tomorrow er gratis takket være en bevilling fra Industriens Fond. Såfremt man ønsker at deltage, så kan der ansøges derom via Founders of Tommorrows hjemmeside frem til den 30. april 2020.

PROJEKTET

Founders of Tomorrow bygger ovenpå Danske Idéer, som Industriens Fond og DareDisrupt har afholdt gennem en årrække. Læs om projekterne forneden.

HJEMMESIDE

Der kan læses meget mere om Founders of Tomorrow på projektets egen hjemmeside.

tID OG STED

Tid:
Founders of Tomorrow 2020 afholdes fra den 22 - 26. juni.

Sted:
Founders of Tomorrow 2020 kommer til at blive afholdt i København med afstikkere til relevante virksomheder og videnscentre rundt omkring i hovedstadsområdet.

FØLG MED

Founders of Tomorrow kan følges på Twitter, Facebook eller via projektets nyhedsbrev som man kan abonnere på via en tilmeldingsformular nederst på projektets egen hjemmeside.