FremtidsVisionDanmark

FremtidsVisionDanmark vil med udgangspunkt i behovsanalyser, udvikle og afholde undervisningsforløb og kompetenceforbedrende oplæg for beslutningstagere.

Covid-19 har haft store konsekvenser for dansk erhvervsliv. Krisen har medført, at danske virksomheder og dansk erhvervsliv står overfor en ukendt fremtid og dertilhørende udfordringer. Projektet FremtidsVisionDanmark vil derfor udvikle og afholde kompetenceopgraderings-programmer, der giver et bud på hvordan danske virksomheder og Danmark genstarter på den bedst mulige måde og i bedste fald kommer styrkede gennem krisen.

Målet med indsatsen er at give indsigt og forståelse for erhvervslivets dynamikker i en krisesituation, og derudover styrke netværket mellem offentlige og private beslutningstagere. Målgruppen for kompetence-programmet er repræsentanter for dansk erhvervsliv og andre aktører i både den offentlige og den private sektor, herunder også erhvervs- og interesseorganisationer, samt aktører fra universitetsverdenen.

Projektet afholder løbende webinarer og andre former for videns-udveksling. Indtil nu er der afholdt to arrangementer. Nedenfor findes nedkog af begge arrangementer.

Det første arrangement handlede om de muligheder der ligger i et tættere samarbejde mellem Indien og Danmark, samt hvordan danske virksomheder også kan få gavn af at komme tættere på den asiatiske mastodont.

Det andet arrangement i projektets række af aktiviteter handler om hvordan det danske samfund udvikles, så det fortsat fremstår konkurrencedygtigt, men også som en internationalt anerkendt medspiller og positiv rollemodel.

Det tredje webinar kredser om ledelse og kultur i fremtidens Danmark. Det handler blandt andet om udviklingsarbejde, datagrundlag, idégenerering og strategiske valg.

Der udkommer løbende nyheder, analyser og arrangementer i regi af FremtidsVisionDanmark. Det kan der læses meget mere om på projektets hjemmeside.

PROJEKTET

Projektnavn:
FremtidsVisionDanmark

Projektejer:
FremtidsVisionDanmark

Tid:
2020-2021

Støttet med:
995.000 kr.

Hjemmeside:
FremtidsVisionDanmark

PROJEKTPARTNER

Projektet udføres af den almennytttige forening FremtidsVisionDanmark. Besøg den herunder.

TEMAINDKALDELSE 

Projektet er skabt i kølvandet på Industriens Fonds coronaindsats Styrket gennem Krisen – en del af genstartNU.dk.

KONTAKT

Projektejer:
Kim Munch Lendal
Formand
FremtidsVisionDanmark
53 61 61 99
lendal@mail.dk

Kontaktperson
Sandeep Sander
Koordinator
FremtidsVisionDanmark
40 70 22 66
sandeep.sander@futurevisiondenmark.com

Projektansvarlig Industriens Fond:
Charlotte Kjeldsen Krarup
Udviklingschef
33 37 62 04
ckk@industriensfond.dk