Go Grow

Go Grow skal skabe ny viden om, hvordan et progressivt vækstforløb kan stimuleres og hvilken undervisning, der skal til for at studerende og iværksættere tænker vækst.

Nye virksomheder, som fra dag ét orienterer sig internationalt og får tilført kompetencer, erfaring og netværk til virksomheden, har øgede vækstmuligheder. Der eksisterer dog kun lidt viden om, hvordan et progressivt vækstforløb kan stimuleres og hvilken undervisning der skal til, for at studerende og iværksættere tænker global vækst helt fra starten af.

Go Grow er et vækstprogram for ambitiøse iværksættervirksomheder og er udviklet sammen med Copenhagen School of Entrepreneurship på CBS. I programmet indgår en lang række aktører, som bidrager med deres viden og erfaringer. På den måde er et vækstprogram blevet skabt, som kan animere flere til at tænke international vækst fra starten og dermed bidrage til at få flere vækstiværksættere og skabe et netværk af unge, der tænker vækst og iværksætteri.
 

Virksomhederne

Virksomhederne følges tæt i hele forløbet. Erfaringer og data opsamles i projektet og skal fremadrettet bidrage til udvikling af cases og undervisningsmetoder til universiteter og andre institutioner over hele landet. Både nuværende og tidligere deltagere kan besøges på projektets hjemmeside:

Om projektet

Projektnavn:
Go Grow

Projektejer:
Copenhagen School of Entrepreneurship

Tid:
2013 - 2016

Støttet med:
3,6 mio. kroner

Hjemmeside:
www.go-grow.dk

Kontakt

Projektansvarlig:
Dorthea Haldrup
Projektleder
Telefon: 41 85 22 74
Mail: dhn.ino@cbs.dk

Projektansvarlig Industriens Fond:
Karen Agnethe Harild
Projektchef
Telefon: 33 37 62 09
Mail: kah@industriensfond.dk