Industriens Produktivitet

Projektet skabte et vidensgrundlag hos en bredere kreds af danske virksomheder, så de kunne få mod på at investere i produktion på dansk jord.

Industriens Fond støttede projektet ”Industriens Produktivitet”, som havde til formål at motivere og informere en bredere kreds af mellemstore danske virksomheder, så de får mod på at investere i produktion på dansk jord.

Projektet byggede på 10 cases med forskellige karakteristika:

  • virksomheder, der udvider produktionen i Danmark
  • virksomheder, der starter fabrik i Danmark
  • virksomheder, der trækker produktion hjem fra udlandet
  • virksomheder, i lignende situationer

De forskellige cases giver et klart billede af, hvordan virksomheder kan investere og have succes med produktion i Danmark. Hensigten er, at det vil øge bevidstheden og inspirere potentielle investorer, virksomhedsejere og iværksættere til at investere i udvidelse eller etablering af produktionsvirksomheder og tilhørende faciliteter i Danmark.

Som et centralt element i projektet blev der afholdt en større konference i Kolding. Her kunne interessenter fra hele landet mødes og dele indsigter i, hvad der skal til, for at produktionsvirksomheder kan etableres i Danmark og alligevel forblive konkurrencedygtige.

 

Resultater

Projektets 10 cases findes nu i en rapport, der også berører emnet kort. Rapporten er tilgængelig for alle og kan downloades her på siden.

Se rapport

Projektet har desuden optaget en række videoer af nogle af de virksomheder, der har deltaget i case-samlingen.

Om projektet

Projektnavn:
Industriens Produktivitet

Projektejer:
REG LAB

Tid:
2013 - 2015

Støttet med:
1,0 mio. kr.

Rapporten

Projektet mundede ud i en case-samling. Den består af 10 cases på danske virksomheder, der alle er kendetegnet ved at have investeret i produktion på dansk jord.

Kontakt

Projektansvarlig:
Kresten Olesen
Seniorkonsulent
M: 22 66 84 27
E: kresten@reglab.dk

Industriens Fond: 
Ole Østrup
Formidlingsansvarlig 
Mail: oos@industriensfond.dk 
Telefon: 33 37 62 08