Vand til det vilde vest

15.02.2016

Med fokus på vandløsninger, skal et nyt projekt bidrage til en øget dansk eksport til Californien.

Det sydvestlige USA har gennem en årrække været plaget af tørke og deraf følgende vandmangel. På den baggrund kan danske løsninger og dansk rådgivning være mange penge værd for myndigheder og leverandører i det sydvestlige USA.
 

Bred alliance skal bane vej

Projektet 'WTA California' skal gennem et bredt samarbejde skabe en alliance bestående af virksomheder, innovationscentre, organisationer og offentlige myndigheder. Alliancen skal gennem en strategisk tilgang til det amerikanske marked kortlægge efterspørgslen efter vandløsninger og efterfølgende hjælpe med markedsadgang og eksport af danske varer og løsninger til de tørstige dele af USA.
 

Gode resultater spredes

Hvis ’WTA California’ kaster tilfredsstillende resultater og erfaringer af sig, så er det planen at udbrede projektets metoder i andre dele af USA og andre steder på kloden.

Vandalliance

Et afgørende omdrejningspunkt for projektet er opbygningen af en stærk og velfungerende alliance inden for drikkevand. Læs mere derom ved at besøge projektsiden her på Industriens Fonds hjemmeside.

Mere Eksport

Projektet udspringer af Industriens Fonds temaindkaldelse om nye veje til eksport for danske virksomheder. Temaindkaldelsen - og øvrige temaindkaldelser - kan man læse mere om via linket nedenfor.