Simplimize på turné

03.03.2016

Den første af i alt seks info-workshops om Simplimize blev afholdt i går. Resten holdes i uge 10 og uge 11.

Flere end 20 danske industrivirksomheder har allerede været i gennem et Simplimize-forløb. Resultaterne har været gode. Oprydning i antallet af varenumre, hurtigere gennemløbstid og en række omkostningsreduktioner har været blandt gevinsterne.

Onsdag afholdtes den første af i alt seks info-workshops hvor Simplimize-metoden præsenteres og forklares i praksis. Blandt andet i forhold til hvad Simplimize kan betyde for både salgsoptimering, produktudvikling og den egentlige produktion i den enkelte virksomhed.
 

Nemt at komme i gang

Der afholdes workshops flere steder i Danmark i de kommende uger. Tilmelding foretages online via link længere nede på denne side og det er gratis at deltage.

Workshop eller ej, så kan man som virksomhed gå i gang med et Simplimize-forløb med det samme. Gennem et månedlangt forløb har blandt andre Danmarks Tekniske Universitet nemlig sørget for at certificere en række rådgivningsvirksomheder så de i dag behersker Simplimize-metoden og også har oparbejdet erfaring med at implementere den succesfuldt i danske virksomheder i forskellige brancher.

Resultaterne har været gode og netop nu er det tilmed muligt at søge økonomisk støtte til at gå i gang med at arbejde med Simplimize i sin egen virksomhed.

På hjemmesiden www.simplimize.dk kan man både lære metoden bedre at kende, man kan læse om nogle af de virksomheder der allerede har været i gennem et Simplimize-forløb og man kan også tilmelde sig en eller flere workshops i de kommende uger eller tage direkte kontakt til en certificeret rådgiver.

Mere om Simplimize

I uge 10 og i uge 11 afholdes der yderligere informationsworkshops om Simplimize. Her kan man lære mere om metoden og de mulige gevinster.

Læs virksomhedscases

En række virksomheder - både store og små - har allerede været i gennem et Simplimize-forløb. Resultaterne har været positive på forskellige parametre. Læs mere om gevinsterne via linket nedenfor.

kontakt en konsulent

Konsulentvirksomheder fra flere egne af Danmark er blevet uddannet i at gennemføre Simplimize-metoden. Konsulenterne har gennemført forløb i danske virksomheder og er nu blevet certificerede gennem en eksamen hos Danmarks Tekniske Universitet. Det er muligt at modtage økonomisk tilskud til implementering af Simplimize i egen virksomhed.