Temaindkaldelser

Industriens Fond sætter jævnligt fokus på udvalgte temaer. Her på siden findes de temaindkaldelser, som Industriens Fond har lavet.

Industriens Fond laver jævnligt temaindkaldelser, hvor der efterspørges projektforslag på områder, som vurderes af væsentlig betydning for dansk konkurrenceevne. Inspirationen til temaindkaldelserne kommer blandt andet gennem dialog med virksomhedsledere fra danske industrivirksomheder. I forbindelse med en temaindkaldelse beskrives et emneområde og der fastsættes en deadline for ansøgninger.

Via listen herunder, kan der læses mere om de enkelte temaindkaldelser. Længere nede på denne side findes et overblik over de projekter der er udsprunget af Industriens Fonds temaindkaldelser.

Temaindkaldelserne har ført til etableringen af en række projekter. Det varierer meget, hvor mange projekter der udspringer af de forskellige temaindkaldelser. Nedenfor findes en liste over projekter det er opstået som følge af en temaindkaldelse.

temaindkaldelser

Industriens Fond foretager løbende temaindkaldelser, hvor der sættes fokus på et bestemt emne. Nedenfor findes en liste over tidligere temaindkaldelser.

Temaindkaldelse om Globale Alliancer

Temaindkaldelse om nye ledelsesprincipper og ledelse i dansk erhvervsliv og dansk industri

Temaindkaldelse om innovation - Industriens Fond - produkt - proces - markedsføring - organisation - disruption

eksport - temaindkaldelse - nye veje til eksport

Temaindkaldelse om Big Data

Temaindkaldelse

Temaindkaldelse

Temaindkaldelse