The Road to Exporting

20.09.2019

Et nyt værktøj der skal hjælpe danske virksomheder få gang i eksporten er nu klar.

Danske virksomheder har nu mulighed for skrue op for deres eksportindsats ved hjælp af det nye online informationsværktøj The Road to Exporting. Den stigende globalisering tilbyder en verden af muligheder for de virksomheder, som forstår at udnytte den. Men hvordan gør man lige det? Og hvor tager man hen?

The Road to Exporting er en interaktiv hjemmeside med beregningsværktøjer, hvor virksomheder nemt kan søge information om hvilke omkostninger man skal være opmærksom på i forbindelse med eksport, og hvordan forskellige typer af tilbud virker i forhold til at reducere omkostninger.
 

Tre skridt til succes

Værktøjet guider virksomheder igennem muligheder, omkostninger og support, hvor virksomheders mest gunstige eksportområder først kortlægges. Derefter afvejes opstarts- og faste udgifter i forbindelse med etablering, og afslutningsvist tilbydes et supportnetværk, som kan assistere med analyser og sparring.

The Road to Exporting er udviklet af Københavns Universitet med støtte fra Industriens Fond, og er sat i verden for at oplyse nystartede såvel som etablerede virksomheder om de udfordringer og muligheder der findes.

Besøg projektets hjemmeside og prøv guiden.

PROJEKTET

Det nye eksport-værktøj udspringer af projektet "Danske Virksomheders Veje Til Eksport". Projektet udføres af Københavns Universitet og der kan læses mere om projektet her.

GLOBALE ALLIANCER

Internationale samarbejder og globale alliancer kan bane vej for ny eksport og værdiskabelse i danske virksomheder. På den baggrund udbød Industriens Fond sidste år en temaindkaldelse under overskriften "Globale Alliancer" - en indsats der blandt andet kan følges på Linkedin.

SPØRGSMÅL

Yderligere information om projektet eller værktøjet kan stilles til Københavns Universitet.

Jakob Roland Munch
Professor
Mail: Jakob.Roland.Munch@econ.ku.dk
Telefon: 35 32 30 19